Järkyttyneenä otimme viime viikolla vastaan tiedon, että luokkanne kunnioitettu ja arvostettu jäsen, joku muu on poistunut keskuudestanne.

Jonkun Muun poismeno ei ole korvattavissa. Hän on ollut osa kantavia voimia jo 7- luokan alusta alkaen. Hän teki aina paljon enemmän seuran hyväksi kuin hänen osalleen kohtuudella olisi kuulunut.

Aina kun tehtävä, joka piti hoitaa, hetki kun piti olla hiljaa, luokkahenki joka piti pitää yllä, joku kiireellinen, tärkeä työ oli, kaikkien mielessä oli sanat "eikö Joku Muu voisi mennä?".

On yleisesti tiedossa, että Joku Muu oli luokan historian ahkerimpia jäseniä. Aina kun tarvittiin vapaaehtoisia, kaikki olettivat Jonkun Muun ilman muuta osallistuvan.

Joku Muu oli valloittava ihminen - joskus syvästi inhimillinenkin, koska yksi ihminen ei ehdi kaikkea tehdä. Ne, jotka tunsivat hänet lähemmin tiesivät, että jokainen odotti häneltä liikaa.

Nyt Joku Muu  ei ole enää joukossamme. Olemme ymmällämme - mitä tehdä. Joku Muu oli meille esimerkillinen esikuva, mutta kuka nyt tekee kaikki ne työt, jotka Joku Muu teki puolestamme.

Nyt on aika tarttua toimeen, emme enää voi luottaa Jonkun Muun apuun.
 


tombstone-159792_640.jpg